Portfolio
Home » Portfolio » Brentwood Residence

Brentwood Residence

This Brentwood family had lived in their home for several decades and their front yard landscaping needed to be brought up to date. They had a narrow concrete walkway leading up the front door, and an awkward access to the walkway that caused visitors to have to traverse through the driveway or hop over a small retaining wall. Wanting a more attractive and interesting hardscape solution that would not break their budget, we opted for multi-colored pavers to replace the existing concrete driveway and front walkway, widening the walkway and creating a step from the sidewalk to the new walkway to allow for a more natural flow from the street to the house entrance. We also updated the landscaping with a large variety of flowering perennials, giving the front yard more of a garden feel, increasing the curb appeal of the residence.